أخبار عاجلة

украінскі і амерыканскі

Політика Та Історія Дипломатичних Відносин U S Embassy In Ukraine

До 1926 Карвасари були самостійним поселенням, після чого увійшли до меж міста Кам’янець-Подільський. Сьогодні Карвасари – це, фактично, одна вулочка на правому березі Смотрича. Знаючи, що Заходу буде важко отримати боєприпаси російського виробництва для систем “Бук”, українці запропонували переобладнати пускові установки для використання зенітних ракет калібру НАТО, подарованих Сполученими Штатами. Також Україна отримає артилерійські снаряди калібру a hundred and fifty five мм і one hundred and five мм, та протитанкові системи.

Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди “ukrinform.ua”. Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець. До цих делегацій увійшли народні депутати, представники українського уряду, а також громадяни України, які постраждали від російської агресії. Це, зокрема, діти, яких вдалося повернути з РФ, вимушено переміщені особи, громадяни, чиї домівки було зруйновано російським ракетним терором, фермери, які втратили свої господарства внаслідок підриву Каховської ГЕС, а також ветерани війни. Українці безпосередньо ділилися своїми життєвими історіями з американським суспільством. У Сполучених Штатах активно працює так звана програма FrankenSAM, яка поєднує передові ракети “земля-повітря” західних взірців із переобладнаними пусковими установками радянських часів або радарами, які вже перебувають на озброєнні в ЗСУ.

Для того, щоб полегшити цей процес, були розроблені спеціальні таблиці, в яких розмір сша підбирається під українську. За даними газети, США наполягають на стратегії, яка передбачає, що Україна приділить основну увагу обороні та утриманню поточних позицій, а також нарощуватиме сили та https://www.wikidata.be-by.nina.az/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D1%96%D0%BC_%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%E2%80%99%D0%B5%D0%B2%D1%96%D1%87_%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D1%9E.html запаси зброї впродовж року. Така стратегія, вважають у США, забезпечить Україні можливість відбити будь-який новий наступ Росії. Метою стратегії є створення досить переконливої загрози, яке змусить Росію розглядати можливість мирних переговорів наприкінці 2024-го чи в 2025 році.

Політика США зосереджена на тому, аби Україна відбулася та зміцнилася як демократична країна, що процвітає та у безпеці, більше інтегровна до європейських та євроатлантичних структур. Хартія Україна – США про стратегічне партнерство підкреслюється важливість двосторонніх відносин і має на увазі розширення співпраці в області оборони, безпеки, економіки і торгівлі, енергетичної безпеки, демократії та культурного обміну. Документ також підкреслює незмінну підтримку Сполученими Штатами більш активної взаємодії між Організацією Північноатлантичного договору (НАТО) та України. Для того, щоб виконати одне з ключових положень Хартії, обидві країни встановили Комісію зі стратегічного партнерства. За легендою, заснувати православну церкву під стінами кам’янецької фортеці запропонував гетьман Петро Конашевич-Сагайдачний.

Імпорт США з України включає залізо і сталь, продукти неорганічної хімії, нафти, заліза і виробів зі сталі, літаки та сільськогосподарську продукцію. Річ у тім, що поки США і союзники готували українських військових для контрнаступу, росіяни окопалися і підготувалися до оборони. Американські й українські стратеги не усвідомлювали справжній рівень активізації оборонних заходів Росії, тому українські сили готувалися до меншого опору, ніж він був насправді.

عن ياسر عبد العزيز

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

https://www.high-endrolex.com/37